Opmaat

Herinneringen kun je maken

Laat je inspireren en helpen want herinneringen kun je maken. Hier helpen we je om een boekje zelf te maken. Natuurlijk willen wij het ook voor je doen. Dan moeten we afstemmen op elkaar: de Opmaat. De opmaat is het begin dat vooraf gaat aan het echte werk. Een boekje maken op basis van kindertekeningen heeft ook een Opmaat. Een archief is onderdeel van de Opmaat. Het verbeteren van de kwaliteit van gescande tekeningen is onze specialiteit.

Het opzetten van een digitaal archief is kan ook onderdeel van de Opmaat voor de boekjes zijn. De kwaliteit van scans moet soms verbeterd worden. Doe je dat zelf dan stimuleert het je ook om verhaaltjes te ontdekken. Weet je wat kinderen denken over hun tekeningen? Herinner je de omstandigheden nog? Samen spelen, samen tekenen is dus ook een onderdeel van de Opmaat. Het is inspirerend om te doen levert en het levert informatie op waardoor een digitaal archief extra waarde krijgt. Voor een persoonlijk herinneringsboekje zijn al die stappen wenselijk. Voor een boekje met een zakelijk doel zijn ook werkafspraken onderdeel van de Opmaat.

Boekjes passen ook bij speciale gelegenheden zoals een jubileumjaar van een school, een schoolproject, het vieren van een relatie. Tekeningen van kinderen inzetten als marketing instrument is ook een optie. De opmaat verzorg je zelf. Je kunt je ook laten helpen.

 

Wij helpen bij het maken van herinneringen in verhaaltjes en boekjes.

Lees meer bij ‘Twee werelden‘ onder Producten.

Wilt u zelf aan de slag? Ga dan naar ‘In 7 stappen’ van tekening naar boek.

Opa techniek legt uit hoe de bestaande boekjes in het onderwijs gebruikt kunnen worden.

Kijk even onder Verhalen of er iets is dat je helpt of motiveert.

Maak je boekjes of je archief van tekeningen samen met ons.
Laat je inspireren. Kijk en luister naar wat ‘Opa vertelt’.

Het boekje 'De zeiltocht' wordt voorgelezen.

Klik om het boekje te zien en het verhaaltje te horen.